Златен дамар

Дата: 30.08.2003
Източник: Бон Апети
Златен дамар
 
Необходими продукти:
1 кг телешко шкембе
1 телешки език
200 г гъбен бульон
200 г стерилизирани печурки
4 кисели краставички
100 г краве масло
4–5 скилидки чесън
1 ч. л. вегета
1 ч. л. черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Златен дамарШкембето и езикът се сваряват в подсолена вода и се охлаждат, след което се режат на кубчета. Скилидките чесън се накълцват наситно.
2
Златен дамар 2В тиган се разтопява маслото и в него се запържват езикът и шкембето, овкусени с черния пипер, солта и вегетата.
3
Златен дамар 3Налива се гъбеният бульон, оставя се да поври около 5–10 минути и се прибавят гъбите. Ястието ври, докато остане на мазнина.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


201 ДУШИ ОНЛАЙН
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта