Ескабече със свински език
Лора и Стоян
![]() |
4 пъстърви 1/2 с. л. сушен босилек 2 скилидки чесън 1 с. л. горчица 1 тиквичка 1 патладжан 3-4 домата 1 глава лук 1 ч. л. мащерка 2 дафинови листа 1 кубче зеленчуков бульон 1 в. ч. бяло сухо вино сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...