Сос "Гуасакака"

Дата: 09.08.2003
Източник: Бон Апети
Сос
 
Необходими продукти:
2 плода авокадо
1 ч. л. сол
1 връзка магданоз
1 връзка пресен кориандър
1–2 с. л. балсамов оцет
150 мл зехтин
4–5 скилидки чесън
1–2 големи глави кромид лук
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 ч. л. черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Сос Месестата част на авокадото се изгребва от кората с лъжица, като се внимава да не се нарани костилката. Лукът и чушките се режат наедро, слагат се заедно с авокадото и всички останали продукти в кухненски робот и се пюрират.
2
Сос Пюрираните продукти се пресипват в купа за сервиране и се украсяват с костилките от авокадото и листа от пресния кориандър.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


109 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта