Сос "Гуасакака"

Източник: Бон Апети
Дата: 09.08.2003
Сос
 
Необходими продукти:
2 плода авокадо
1 зелена чушка
1 червена чушка
1–2 големи глави кромид лук
4–5 скилидки чесън
150 мл зехтин
1–2 с. л. балсамов оцет
1 връзка пресен кориандър
1 връзка магданоз
1 ч. л. сол
1 ч. л. черен пипер


Начин на приготвяне:
1
Сос
Месестата част на авокадото се изгребва от кората с лъжица, като се внимава да не се нарани костилката. Лукът и чушките се режат наедро, слагат се заедно с авокадото и всички останали продукти в кухненски робот и се пюрират.
2
Сос
Пюрираните продукти се пресипват в купа за сервиране и се украсяват с костилките от авокадото и листа от пресния кориандър.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


219 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: