Гаспачо Кордовез
Лора и Стоян
![]() |
2 глави червен лук 4–6 с. л. кокосови стърготини 10 дребни пресни картофа 450 г броколи 150–200 г кашу 200 г сварен нахут 2 дафинови лист 1 ч. л. куркума 1/2 ч. л. канела 2 ч. ч. ориз 1,5 л прясно мляко 3 с. л. соев сос 50 г джинджифил (1 ч. л. сух) 3 моркова 3 зелени чушки 6 с. л. олио 1 ч. л. кимион на зърна 1 ч. л. синапено семе 5 люти червени чушки 3 скилидки чесън 100 г фъстъци лимонов сок на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...