Патладжанен щрудел
Лора и Стоян
![]() |
100 г фасул олио за пържене 1/2–1 ч. л. сол 1 ч. л. доматено пюре 1 люта чушка 1 скилидка чесън 1 зелена чушка 2 с. л. олио 1 глава лук 1 морков 2 дафинови листа 2 стръка чубрица 100 г леща брашно за паниране |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...