Картофи по непалски

Вариант "Алеко"
Източник: Бон Апети
Дата: 27.07.2004
Картофи по непалски
 
Необходими продукти:
500 г пресни картофа
4–5 с. л. олио
3 гъби
1 морков
2 люти чушки
3 с. л. маргарин
4 яйца
8–9 скилидки чесън
1/2 връзка копър


Начин на приготвяне:
1
Картофи по непалски
Картофите се нарязват на тънки филии и се подреждат в намаслена тава. Върху тях се слагат и нарязаните на филийки гъби и кръгчета морков.
2
Картофи по непалски 2
Лютите чушки се почистват, нарязват се наситно и с тях се поръсват зеленчуците. Налива се 1 пръст топла вода и се пече 30–40 минути.
3
Картофи по непалски 3
Върху изпечените зеленчуци се разпределя маргаринът. Яйцата се разбиват с наситнените скилидки чесън и копър, посолява се, ястието в тавата се залива и се пече до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


131 ДУШИ ОНЛАЙН
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
Бон Апети коментира рецептата Телешко на тиган
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: