Патладжанени рулца с извара и сирене
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.09.2016 Пилафът е чудесен! Даже и без пържене на лука и ориза (само запичане на лука в суха тенджера и после задушаване). Беше ме страх от канелата и кардамона, но рискът си заслужаваше - вкусът и ароматът на ястието са великолепни!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...