Патладжанени рулца с извара и сирене
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 19.09.2016 Пилафът е чудесен! Даже и без пържене на лука и ориза (само запичане на лука в суха тенджера и после задушаване). Беше ме страх от канелата и кардамона, но рискът си заслужаваше - вкусът и ароматът на ястието са великолепни!
|
Според Международната диабетна федерация по света около 537 милиона души страдат от диабет. През юни...
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...