Кюфтета от фасул "Черно око"
Лора и Стоян
![]() |
500 г леща 3 щипки черен пипер 1 с. л. чубрица олио 1 ч. л. сол 1 ч. л. къри 1/2 ч. л. червен пипер 2 с. л. брашно 2 скилидки чесън 1 люта чушка 2 картофа 1 глава лук 1 морков 2 зелени чушки 4–5 стръка джоджен |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...