Пиле с бадеми и зелен фасул по китайски
Лора и Стоян
![]() |
1 скумрия 3–4 стръка магданоз 10 връхчета розмарин 1 щипка сол 1 ч. л. горчица 3–4 с. л. зехтин 2 с. л. олио 1 скилидка чесън 50 г черни маслини (без костилките) 3–4 печени чушки сол и черен пипер на вкус 1 с. л. каперси |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...