Дървото на живота
Лора и Стоян
![]() |
1 свинско шишче 1/2 ч. л. джоджен 1/2 ч. л. чубрица 2 скилидки чесън 1 стрък зелен лук 50–60 г краве масло 1/2 зелена чушка 1 1/2 домат 4–5 гъби 20 мл бяло вино 20 мл водка 1 шишче асорти 1 пилешко шишче сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...