Циганско плато
Лора и Стоян
![]() |
1 кг телешко шкембе 1 телешки език 200 г гъбен бульон 200 г стерилизирани печурки 4 кисели краставички 100 г краве масло 4–5 скилидки чесън 1 ч. л. вегета 1 ч. л. черен пипер |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...