Сърца "Йончеви"

Гост: Лили Йончева
Източник: Бон Апети
Дата: 13.07.2002
 Сърца
 
Необходими продукти:
1 кг пилешки сърца
1 1/2 с. л. лютеница
1/2 зелена чушка
1/2 червена чушка
1/2 домат
1 глава лук
2 клонки магданоз
2 гъби
50 г сирене
1 ч. л. сол
1 ч. л. чубрица
1 с. л. лют чили сос
1/2 с. л. соев сос
2 щипки шарена сол
1/2 глава лук
50 г масло
1 ч. л. горчица


Начин на приготвяне:
1
 Сърца
Сърцата се слагат в тенджера с вода, подправят се със сол, соев сос, чубрица и шарена сол и се варят около 20 минути. Когато са готови, се отцеждат.
2
 Сърца
В подходящ съд се слагат едро нарязаните зеленчуци, гъбите, горчицата, лютеницата, сиренето, клонките магданоз и сол на вкус и се пасират до получаването на зеленчуково пюре.
3
 Сърца
В по-дълбок тиган се разтопява масло и в него се слагат нарязаният на фини полумесеци лук, чили сосът и приготвеното зеленчуково пюре.
4
 Сърца
Сипва се малко от бульона на сърцата и се пържи, докато се сгъсти. След това се прибавят сърцата, разбърква се хубаво и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

08.08.2015
Много вкусни са.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


156 ДУШИ ОНЛАЙН
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
Офи коментира рецептата Бухти „Сърце“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: