Агнешки джигер у марамица

(Агнешки дроб в було)
Източник: Бон Апети
Дата: 30.05.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг агнешки черен дроб
2-3 бр. агнешко було (300-400 г)
3-4 скилидки чесън


Начин на приготвяне:
1
Агнешки джигер у марамица
Дробът се сварява, след което се посолява, нарязва се и се разпределя в булото заедно със скилидките чесън. Завива се добре.
2
Агнешки джигер у марамица 2
Получените пакетчета се пекат на скарата около 10 минути от всички страни, като се внимава да не изгорят.
3
Агнешки джигер у марамица 3
Ястието се поднася върху канапе от прясна салата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


115 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: