Агнешки джигер у марамица

Дата: 30.05.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг агнешки черен дроб
2-3 бр. агнешко було (300-400 г)
3-4 скилидки чесън
 

Начин на приготвяне:
1
Агнешки джигер у марамицаДробът се сварява, след което се посолява, нарязва се и се разпределя в булото заедно със скилидките чесън. Завива се добре.
2
Агнешки джигер у марамица 2Получените пакетчета се пекат на скарата около 10 минути от всички страни, като се внимава да не изгорят.
3
Агнешки джигер у марамица 3Ястието се поднася върху канапе от прясна салата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


118 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanya Bozhikova се регистрира в сайта.
Bahri Ahmedov се регистрира в сайта.
е се регистрира в сайта.
Ivan Soitarov се регистрира в сайта.
Marina Zhelyazkova коментира рецептата Кюфтета от просо
Кремена коментира рецептата Адана кебап
Lilyana. се регистрира в сайта.
Lilia Alexandrova коментира рецептата Пилешка пита с фиде
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта