Дроб сарма по тракийски
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2013 Забравете щастливите физиономии от малкия екран на хора, които филетират шаран! Усмивките, които раздават, докато вадят с пинсети костиците. Действителността не е телевизия, особено ако ви е за първи път и няма кой да ви покаже „чалъмите“. Дрането на шаран се оказа ситуация, близка до екстремен сървайвър. И тъкмо, когато почнете да схващате как става … рибата ще свърши.
Но, нека тези редове не ви спират да опитате тази рецепта – тя е страхотна! Забравих за всичките страдания, щом дегустирах полученият резултат с чаша бяло вино. Опитайте и вие!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...