Торнедо на горички

Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г свинско бонфиле
1 с. л. олио
1 ч. л. горчица
2 домата
1 скилидка чесън
10 г краве масло
2 с. л. олио
1 с. л. накълцан магданоз
1/2 ч. л. универсална подправка
2 зелени чушки
2 листа зелена салата
1 плочка сирене
1-2 с. л. олио за пържене
пържени картофи


Начин на приготвяне:
1
Торнедо на горички
Месото се начуква, след това се посолява и се намазва с горчица и олио. Изпича се на скара от двете страни.
2
Торнедо на горички 2
Доматите се нарязват на кубчета и се запържват в сгорещеното олио. След това се добавя скълцаната скилидка чесън и се разрежда с малко вода.
3
Торнедо на горички 3

Запържените домати се подправят с универсалната подправка и сол на вкус. Добавя се маслото, поръсва се наситненият магданоз и хубаво се разбърква.


4
Торнедо на горички 4
Двете зелени чушки се измиват, подсушават се и се пържат в тиган с малко олио от всички страни.
5
Торнедо на горички 5
В порционна чиния се оформя канапе от зелена салата, поставят се двете изпържени чушки, върху тях се слага месото, отгоре - плочката сирене и се полива със соса. Ястието се поднася с гарнитура от пържени картофи.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: