Сьомга „Холандес“ с гарнитура от печени зеленчуци
Лора и Стоян
Котлетите се запържват в останалото масло, колкото да се промени цветът им, прехвърлят се в тавичка и се запичат за около 5 минути в предварително сгорещена до 180 градуса фурна.
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...