Внимателно се отделя кожата от двете страни на рибата и се отстраняват перките и главата. Овкусява се със сол, черен пипер и лимона и се панира в брашното. Пържи се в умерено сгорещеното масло по 3 минути от двете страни заедно със стръка розмарин и скилидката чесън.
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...