Жълтъците за свареното и замразено яйце се отделят и се варят при непрекъснато разбъркване на водата, докато тя стигне 55 градуса. След това се оставят на водна баня с лед. Слагат се в друг съд и се замразяват при – 20 градуса за 12 часа.
Замразените жълтъците се изваждат и се оставят да се размразят в хладилника 12 часа. Веднъж размразени се слагат в спринцовката.Замразените жълтъците се изваждат и се оставят да се размразят в хладилника 12 часа. Веднъж размразени се слагат в спринцовката. Добавя се олиото с джинджифил в плосък съд, така че да има 1 см височина. Оформят се с помощта на спринцовката лентички от жълтък и с ножичка се правят по 1см дълга всяка. Трябва да излязат 25 жълтъчени лентички на човек. Оставят се потопени в олиото, прави се преди сервиране на платото.
В тенджера се смесват 200 мл вода с водораслите и се оставят да кипнат. Отдръпват се от котлона и се запарва за 5 минути.В тенджера се смесват водата с водораслите и се оставят да кипнат. Отдръпват се от котлона и се запарва за 5 минути. Отстраняват се водораслите, кипва се отново и се добавя сушената риба тон. Запарва се 10 минути, прецежда се с етамин и се съхранява.
Млеката за суроватката се поставят върху фина цедка без да им се разваля формата. Оставят се заедно с цедката в хладилника за 6 часа, а отделената суроватка се съхранява в хладилник.
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...