Карпачо от бут с тандури аромат
Лора и Стоян
![]() |
230 г риба пангасиус 10 г глава целина 15 г лук „Шалот“ 30 мл бяло вино 50 мл зеленчуков бульон 5 мл сметана 5 мл зехтин сол и бял пипер на вкус 60 г жълти чушки 10 г глава целина 15 г лук „Шалот“ 30 мл бяло вино 50 мл зеленчуков бульон 5 мл сметана 5 мл зехтин 60 г червени чушки сол и бял пипер на вкус 13 г глава целина 13 г моркови 10 г чушки 45 г праз 25 г тиквички 20 г спанак 65 мл зехтин 50 мл бяло вино 30 г краве масло 120 г лимони 5 г пресен босилек 5 г магданоз 5 г риган 5 г пресен копър сол и бял пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...