Агнешко по златоградски под чуруп

Гост: Здравко Башев
Източник: Бон Апети
Дата: 03.10.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
3 кг агнешко месо с кост
1 връзка зелен лук
4-5 клoнки пресен джоджен
1 ч. л. червен пипер


Начин на приготвяне:
1
Агнешко по златоградски под чуруп
Месото се нарязва на порции, след което се сварява.
2
Агнешко по златоградски под чуруп 2
Лукът и джодженът се нарязват наедро и се разстилат на дъното на тава за печене. Отгоре се подреждат парчетата сварено месо. Овкусява се с червен пипер и сол и се залива с бульона от свареното месо.
3
Агнешко по златоградски под чуруп 3
Тавата се слага в жарта и се похлупва с чуруп (връшник), който се засипва с жар. Ястието се пече до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Emilia Nedelcheva се регистрира в сайта.
Жанет Желязкова се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: