Агнешко по златоградски под чуруп

Дата: 03.10.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
3 кг агнешко месо с кост
1 връзка зелен лук
4-5 клoнки пресен джоджен
1 ч. л. червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Агнешко по златоградски под чурупМесото се нарязва на порции, след което се сварява.
2
Агнешко по златоградски под чуруп 2Лукът и джодженът се нарязват наедро и се разстилат на дъното на тава за печене. Отгоре се подреждат парчетата сварено месо. Овкусява се с червен пипер и сол и се залива с бульона от свареното месо.
3
Агнешко по златоградски под чуруп 3Тавата се слага в жарта и се похлупва с чуруп (връшник), който се засипва с жар. Ястието се пече до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


100 ДУШИ ОНЛАЙН
Таня Лазарова се регистрира в сайта.
Любослава се регистрира в сайта.
Charly Romano се регистрира в сайта.
Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Кифлички с локум
Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Руло \"Стефани\"
Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Домашна пица
Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Калии с течен шоколад
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта