Шишчета по овчарски

Дата: 03.10.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г пилешко филе
1 глава лук
1 домат
1 люта чушка
4 филии бял хляб
4-5 бр. туршия от дивак (земна ябълка)
4-5 стръка магданоз
4-5 стръка джоджен
2-3 стръка зелен лук
 

Начин на приготвяне:
1
Шишчета по овчарскиПилешкото месо се нарязва на парченца и се поставя в купа. Лукът, магданозът, чушката и джодженът се нарязват наситно и се добавят в съда с месото. Разбърква се добре и се оставя да престои 2 часа.
2
Шишчета по овчарски 2След това парчетата месо се нанизват на шишчета и се изпичат на скара.
3
Шишчета по овчарски 3Приготвя се гарнитура, като земната ябълка се настъргва на ситно ренде и се смесва с нарязаните наситно кромид лук и джоджен.
4
Шишчета по овчарски 4
Сервира се, като под гарнитурата се поставят филии хляб, на които се забождат изпечените пилешки шишчета. Върховете на шишчетата се събират и се съединяват с парче домат.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта