Скумрия с царевица и зелен фасул
Лора и Стоян
1 агнешка плешка (около 1 кг) 1 ч. л. сух джоджен 4-5 стръка пресен лук 7-8 бр. сушени кайсии 25 г масло 50 г стафиди 50 г едро смлени бадеми 300 г ориз 1 щипка индийско орехче 2 щипки кимион 2 щипки канела 25 г масло 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...