Морковен кейк "Тропикана"
Лора и Стоян
6 шайби консервиран ананас 8-10 коктейлни череши (+ за украса) 20 г краве масло (+ за намазване) 1-2 ч. л. захар (+ за поръсване) смокинов топинг | за тестото: 1 ч. ч. брашно 1 ч. ч. захар 1/2 ч. ч. кисело мляко 60 г краве масло 1/4 ч. л. сода за хляб |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2016 Десислава, общото количество на маслото в рецептата е 80 г (20 г за ананаса и 60 г за тестото)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2016 колко масло???
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...