Пилешки шницели с магданозено песто
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.05.2015 Снимка :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2015 Свинският врат е много добро решение, Татяна. Ще пробвам и аз :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2015 Направих рецептата със свински врат без кост, стана перфектно, сочно, много приятен вкус.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2015 Страхотно :)
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...