Картофени тимбалчета
Лора и Стоян
500 г аспержи 2 щипки индийско орехче 1/2 ч. л. червен пипер 2 ч. л. брашно 30 г краве масло 150-200 мл студено прясно мляко олио за пържене 1/2 хляб 50 г бекон 150 г кашкавал черен пипер и сол на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.12.2019 Любима рецепта
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2019 Невероятно вкусно!!!!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...