Шоколадов терин с череши
Лора и Стоян
50 г бадеми 2 яйца 2 ч. ч. брашно 1 ч. ч. маргарин 1 ч. ч. захар 1 ч. л. сода бикарбонат 1/4 ч. л. сол 2 капки бадемова есенция яйце за намазване |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...