Ябълково цвете
Лора и Стоян
300 г белени сурови бадеми |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2016 Елена, времето за накисване на други ядки е същото (универсално е). Важно е, ядките да са добре накиснати, за да могат след това да се смелят добре.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2016 На мен много ми харесва (но на някои хора у дома ще им е нуужно време да приемат, че това все пак е различно от прясното мляко). Какво е времето за предварителното накисване на други ядки - кайсиеви, лешници?
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2015 Благодаря за рецептата и видеото!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2015 Идеално за диетата на мъжа ми, а и за здравето на цялото семейство.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2014 Уникално вкусен заместител на прясното мляко, подходящ за приготвянето на млечни напитки
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...