Биволско мляко с рози и ананас
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Мариана, в продуктите е написано, че 1 ч. ч. захар се използва за блата и 100 г захар се слага за сиропа.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тортата в хотела е много вкусна, но това не е оригиналната рецепта
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тази торта съм я опитвала в Гранд Хотел София и е уникална, но искам да попитам 1 ч. ч. захар се добавя в сиропа, нали?
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...