Торта "Зебра"
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 И аз знам че Сабайон се прави с жълтъци,затова ви сигнализирах :))))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2015 Надя, в рецептата бе допусната техническа грешка, която вече е коригирана. Както е посочено в първата стъпка от начина на приготвяне - жълтъците се разбиват и към тях се добавят захарта, виното и част от билковия ликьор.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2015 а какво се случва с жълтъците?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...