Торта "Зебра"
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 И аз знам че Сабайон се прави с жълтъци,затова ви сигнализирах :))))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2015 Надя, в рецептата бе допусната техническа грешка, която вече е коригирана. Както е посочено в първата стъпка от начина на приготвяне - жълтъците се разбиват и към тях се добавят захарта, виното и част от билковия ликьор.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2015 а какво се случва с жълтъците?
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...