Торта "Зебра"
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 И аз знам че Сабайон се прави с жълтъци,затова ви сигнализирах :))))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2015 Надя, в рецептата бе допусната техническа грешка, която вече е коригирана. Както е посочено в първата стъпка от начина на приготвяне - жълтъците се разбиват и към тях се добавят захарта, виното и част от билковия ликьор.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2015 а какво се случва с жълтъците?
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...