Хлебен пудинг със сос от уиски
Лора и Стоян
![]() |
за баклавата: 1 пакет фини точени кори 100 г краве масло 200 г орехи портокалови корички канела ванилия | за сиропа: 3 ч. ч. (от 250 мл) захар 3 ч. ч. (от 250 мл) вода сокът от 1/2 лимон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...