Балканско мезе "Ичера"

Дата: 09.09.2006
Източник: Бон Апети
Балканско мезе
 
Необходими продукти:
1/2 кг зелен фасул
1 глава чесън
1 к. ч. ябълков оцет
6–7 с. л. олио
4–5 стръка копър
 

Начин на приготвяне:
1
Балканско мезе Фасулът се почиства, измива се и се слага в 1 л вряща подсолена вода. Вари се 40–50 минути, докато омекне. След това се прецежда и се изсипва в купа или продълговата салатиера.
2
Балканско мезе Дресингът се приготвя, като ситно нарязаният чесън се слага в купа, сипват се оцетът и олиото и се разбърква.
3
Балканско мезе Свареният фасул се залива с получената смес, разбърква се и се поръсва с наситнения копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Брауни
Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Класическо тирамису
Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта