Пълнени домати по калугерски
Лора и Стоян
250 г сирене листа босилек за украса черен пипер на вкус 1 ч. л. сол 1 ч. л. червен пипер 5 с. л. зехтин 10 стръка копър 2 листа зелена салата 2 домата 2 печени чушки 6–7 скилидки чесън смлени орехови ядки за поръсване |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.06.2014 Вкусно! Следващия път ще опитам да заменя крема сиренето с катък.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2014 Много вкусно стана, приготвих го днес, утре ще го сервирам, но много ми хареса, ще приготвям редовно
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...