Сушени домати за зимата
Лора и Стоян
1 средно голяма глава карфиол 1 ч. л. къри 2 с. л. галета 10 листа пресен джоджен 1 скилидка чесън 1 червена чушка 1 кофичка кисело мляко олио за пържене 2 щипки копърово семе 1 ч. л. сол 1-2 клонки целина 2-3 стръка пресен копър 1/2 ч. ч. царевично нишесте 1/2 ч. ч. царевично брашно 3/4 ч. ч. пшенично брашно 1 яйце 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...