Пълнени цветове от тиквички с мус от сирене
Лора и Стоян
750 г спанак 1/4 ч. л. чесън на прах 1/2 ч. л. девесил 1/2 ч. л. сушен копър 1 ч. л. сол 2 яйца 2 домата 4-5 сухара 30 г лук 30 г масло 60-80 г топено сирене "Пармезан" за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...