Лимонови палачинки с шоколад
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2020 Вкусно
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 24.07.2018 Хареса на мен и моите гости!
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2018 Аз срещнах малко трудности при печенето, защото след като го пекох даже повече от 10 мин. със солта, като я махнах дъното се надигаше на места. Иначе е много приятен десерт и бързо се изяде :)
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2017 Маноела, според нас не е необходимо, но щом искаш, може да сложиш 1 ч. л. (5 г).
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2017 Имам един въпрос. Понеже кремът ми не успява да стегне достатъчно и парчетата ми се разпадат като ги разрежа, колко грама желатин е подходящо да добавя към крема?
|
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...
Нашите приятели от @TAT Bulgaria са ни подготвили #ТАТскивкусна игра, в която можете да спечелите...