Шоколадов пудинг с лешници
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2013 Крема за тортата го направих с течна сметана около 0,700 мл и около 2 ч.ч захар с 2-3 капки ромова есенция. Получи се една невероятна торта.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...