Банофи пай

Източник: Anita Mutafova
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 15.10.2014
Банофи пай
 
Необходими продукти:
1 консерва подсладено кондензирано мляко
1 и 1/2 ч. ч. натрошени бисквити
1/2 ч. ч. масло
бита сметана
2 банана
шоколад


Начин на приготвяне:
1
Маха се хартията от консервата с млякото и се слага в тенджера с вода, и се оставя да заври. След завирането на водата трябва да се вари 2 часа и половина, като се внимава консервата винаги да е покрита с вода. (Аз сложих малка тенджерка с вряща вода отстрани и доливах, когато имаше нужда.) След тези 2 часа и половина, консервата се изважда и се оставя да изстине напълно, преди да се отвори!
2
Натрошените бисквити се смесват с разтопеното масло. Изсипват се в тавичка и се притискат много добре по дъното и страните. Пече се за 8-10 минути на 200 градуса.
Оставя се да изстине.
3
Банофи пай 3
Получената смес от консервата се изсипва върху блата.
4
Банофи пай 4
Отгоре се нареждат бананите, нарязани на кръгчета.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

11.12.2014
Отгоре се слага разбитата сметана и се гарнира с настърган шоколад! :)) Много е вкусен !!!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


164 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: