Пържени ябълки
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2015 мисля че захарта е в повече, поне на мен ми дойде в повече !
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2014 Тези класически гофретки са твърде мазни за моя вкус, въпреки че вкъщи се приеха радушно.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2014 Ели, използваме едно кубче жива мая (42 г). Принципно не трябва да имаш опасения относно разтварянето на маята - за да се получи, не е нужно течността да е топла. Освен това, в последствие, тестото се оставя да втаса и така има достатъчно време, маята да си свърши работата.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2014 Доника, перлената захар е различна, като целта е, вафлите приготвени с нея да станат още по-хрупкави. Може да се замени с бяла захар.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2014 Съжалявам, ако аз съм в грешка, но гледах рецептата по телевизията и имам (па макар и далечен) спомен, че маята беше суха. А и това, че в рецептата пише \"пакетче\" мая никак не ми помага с дилемата, тъй като живата мая, все пак, се измерва в кубчета, а и ми се струва, че трудно ще я разтворя в непритоплена газирана вода.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...