Винен кебап с картофено пюре
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2020 Супер е сз му добавих черен пипер!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.08.2017 Без прясно мляко и пак се получи добре.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2016 Много вкусно, добавих и малко бял пипер, според мен му отива
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.08.2016 Направих го с малка разлика. Добавих чесън и лимонов сок, а вместо олио използвах масло. Стана много вкусно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2013 Сварените бутчета се обезкостяват и се отделят жилите и кожичките. Месото се накъсва и се сипва в кашата. Поръсва се с наситнения магданоз и се сервира.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...