Бишкотена торта с малини

Дата: 10.11.2018
Източник: Галя Илиева
ТИТЛА: Чирак
Бишкотена торта с малини
 
Необходими продукти:
2 големи пакета бишкоти
800 г цедено кисело мляко
400-500 г малини
захар на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Млякото и захарта се разбъркват.
2
Към тях се прибавят нарязаните на парченца малини.
3
Във форма с падащ борд се редят ред бишкоти, ред крем.
4
Декорира се по избор.


Съвет:
Желателно е, тортата да престои в хладилник поне 2 часа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Елза Маламова се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Пица „Маргарита“
Maria Stoykova се регистрира в сайта.
Маргарита Първанова се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Лешников кекс
SuperMag коментира рецептата Свинско с патладжани
SuperMag коментира рецептата Кръмбъл с ягоди и бадеми
SuperMag коментира рецептата Малинов крем
SuperMag коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SuperMag коментира рецептата Билков омлет със сирене
SuperMag коментира рецептата Пиле с грах и гъби
SuperMag се регистрира в сайта.
Plamena Nikolova коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SylwiaFrancesco Atanasowa Casertano се регистрира в сайта.
Емилиян Тошев се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта