Бишкотена торта с малини

Дата: 10.11.2018
Източник: Галя Илиева
ТИТЛА: Чирак
Бишкотена торта с малини
 
Необходими продукти:
2 големи пакета бишкоти
800 г цедено кисело мляко
400-500 г малини
захар на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Млякото и захарта се разбъркват.
2
Към тях се прибавят нарязаните на парченца малини.
3
Във форма с падащ борд се редят ред бишкоти, ред крем.
4
Декорира се по избор.


Съвет:
Желателно е, тортата да престои в хладилник поне 2 часа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


107 ДУШИ ОНЛАЙН
Denitsa Stoyanova се регистрира в сайта.
Елеонора Иванова се регистрира в сайта.
Ruslan Dimov коментира рецептата Мусака
Pervin Mustantikova се регистрира в сайта.
Пантофка Кристална се регистрира в сайта.
Velislava Ilieva се регистрира в сайта.
Svetoslav Stoyanov се регистрира в сайта.
TE коментира рецептата Пържени яйца с млечен сос
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта