Бисквитена торта с два вида крем и ром
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2022 Чудесен кекс!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2022 Много вкусен кекс! Аз също го направих - пълнозърнесто лимецово брашно, повече портокалов сок и сок от мандарина, вместо прясно мляко и с 4 яйца и стана божествен - вкусен, с добра текстура и уникален аромат.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2019 Попромених рецептата като увеличих яйцата на 4, както и количеството захар, премахнах прясното мляко и за сметка на това сложих повече изцеден портокалов сок.
Страхотен аромат, страхотен вкус.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...