Бисквитена торта с два вида крем и ром
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 10.01.2022 Чудесен кекс!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 10.01.2022 Много вкусен кекс! Аз също го направих - пълнозърнесто лимецово брашно, повече портокалов сок и сок от мандарина, вместо прясно мляко и с 4 яйца и стана божествен - вкусен, с добра текстура и уникален аромат.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2019 Попромених рецептата като увеличих яйцата на 4, както и количеството захар, премахнах прясното мляко и за сметка на това сложих повече изцеден портокалов сок.
Страхотен аромат, страхотен вкус.
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...