Бишкотена торта
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
07.08.2015 Ето я моята бисквитена торта, но с малки промени в крема, много вкусна се получи :)
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2015 Допусната грешка е коригирана и рецептата вече е вярна!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2014 Мисля, че рецептата е сгрешена. Яйченият крем въобще не се сгъсти - остана като боза. В рецептата е изброено масло, което никъде не се използва. Не е уточнено и количеството на захарта и че трябва да е пудра захар. Предполагам че ако се направи както трябва е много вкусна, но според рецептата, която следвах стриктно въобще нищо не се получи, за съжаление
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
17.12.2013 Можете да си я направите и само в единия от вариантите - какаов или ванилов.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2014 На мен крема също ми се получи мнг рядък. Реших да го сваря, докато се сгъсти.....Нещо определено й е сбъркано.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...