Торта парфе
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2017 Много лесно и бързо се приготвят.Прибавих една две супени лъжици сусамов тахан, а намалих значително сусама. Получиха
се много вкусни и сладки бисквитки.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2015 Уникални!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2015 но поне бяха красиви :)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2015 И при мен станаха прекалено сладки няколко пъти и може би няма да ги правя повече :д
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
01.07.2014 И на мен ми станаха доста сладки,но пък по-сполучливи като ги изрязах по-малки.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...