Бисквити „Сърца“

ТИТЛА: Експерт готвач
Дата: 19.03.2018
Бисквити „Сърца“
Бисквити „Сърца“
 
Необходими продукти:
200 г краве масло (меко)
200 г сирене „Крема“
2 ч. ч. брашно
1 ванилия
кората от 1 портокал
кристална захар за овалване


Начин на приготвяне:
1
В купа се смесват всички съставки. Замесва се маслено тесто, което се покрива с фолио и се оставя за 30 минути в хладилник, да се охлади.

2
Фурната се загрява на 180 градуса. Тава се застила с хартия за печене. В дълбока чиния се слага кристална захар.
3
Тестото се вади от хладилника и се разделя на 2 части. Първата се разточва на кора с дебелина от 0,5 см и се изрязват сърца или други формички. Овалват се и от двете страни в захарта. Слагат се в тавичката и се пъхат във фурната.
4
Докато се обработва едната част от тестото, другата се съхранява в хладилника. Сладките са готови, когато се зачервят и при допир вече не са меки. Отдолу „сърцата“ леко се карамелизират.


Съвет:
Тестото е неутрално (няма захар и ако не се сложат ванилията и портокаловата кора) и може да се използва за направата на соленки. Може да се добави настъргано твърдо сирене - кашкавал, сирене „Чедър“ или друго сирене.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


170 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: