Блини "Демидоф" с хайвер, мариновани рибни деликатеси и сельодка

Дата: 26.12.2008
Източник: Бон Апети
Блини
 
Необходими продукти:
1 яйце
1 листо магданоз
1-2 стръка копър
1-2 стръка див лук
1-2 с. л. заквасена сметана
микс от зелени салати
1 с. л. заквасена сметана
50 г черен хайвер
100 г маринована сьомга
100 г маринована риба меч
100 г мариновано филе от риба тон
масло за намазване
1 ч. л. суха мая
1 с. л. заквасена сметана
1/2 ч. ч. брашно
100 мл прясно мляко
решетки от горчица, брашни и яйце
 

Начин на приготвяне:
1
Блини Яйцето за тестото се разбива в купа, като се прибавят брашното и маята.
2
Блини Добавят се прясното мляко и заквасената сметана и тестото се оставя да втасва около 20 минути.
3
Блини Оформените с помощта на лъжица блини се изпичат в намаслен тиган.
4
Блини Заквасената сметана за украсата се поставя в порционна чиния.
5
Блини Готовите блини се аранжират с маринована сьомга, маринована риба меч, мариновано филе риба тон, 1 с. л. заквасена сметана и черен хайвер.
6
Блини Върху сметаната в чинията се подреждат трите вида маринована риба заедно с микса от зелени салати.
7
Блини Украсяват се със стръкове магданоз, див лук и копър.
8
Блини Поливат се със зехтин и се поднасят с изпеченото във форма на решетки тесто от горчица, брашно и яйце.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


231 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта