Кюфтета от леща с лимоново песто
Нашите кулинари






| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2018 Стойчо, зелето пуска вода и се получава задушаване на продуктите - така и то самото омеква, температурата трябва да е умерена и така ястието няма да загори.
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2018 Много интересно като не се сипва никаква течност, как аджеба ще стане тая манджа... Тук има само пържене, така няма ли да загори....?
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2015 Харесва ми комбинацията на зеле с картоф.
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2014 Хареса ми , защото е нещо различно .
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2013 Адмирации!!! Много, много вкусно се получи :)
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...