Телешки език с пюре от картофи и хрян
Лора и Стоян
800 г свинско контрафиле 4 филийки хляб 1 малка глава лук 3 скилидки чесън 2 с. л. олио сол и черен пипер на вкус 30 г сирене „Пармезан” 2 стръка мащерка 1/4 връзка магданоз 70 г брашно 3 белтъка 3 с. л. дижонска горчица брашно за овалване |
23. |
Изпрати
лично съобщение |
21.09.2015 Вкусни !!!!!
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2015 даа станаха хубави :)
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2015 Получиха се добре, но доста залепват за решетката
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2014 Много вкусни се получиха, единствено станаха малко сухи и може би при следващ опит ще ги запържа леко на тиган, преди овалването в продуктите.
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
02.05.2014 станаха страхотни, а приготвянето им не беше особено трудно.
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...