Кюфтета от леща с лимоново песто
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2018 Стойчо, зелето пуска вода и се получава задушаване на продуктите - така и то самото омеква, температурата трябва да е умерена и така ястието няма да загори.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2018 Много интересно като не се сипва никаква течност, как аджеба ще стане тая манджа... Тук има само пържене, така няма ли да загори....?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2015 Харесва ми комбинацията на зеле с картоф.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2014 Хареса ми , защото е нещо различно .
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2013 Адмирации!!! Много, много вкусно се получи :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...