Новогодишен венец
Лора и Стоян
2 консерви едър боб (всяка по 400 г) 100 г луканка 4 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 1 глава червен лук 4 скилидки чесън 2 стръка розмарин 1/4 връзка магданоз сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2015 много бърза и вкусна рецепта
|
“… Три дни яли, пили и се веселили. КРАЙ”. Краят, Дами и Господа, е само...
Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал...
През годините страстта към сладкишите не е подминала нито велики личности, нито пък световноизвестни филмови...
Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания....
Вярата, грижата и доверието са в основата на ежедневния стремеж да бъдат създавани колбаси и...