Салата от патица с кестени
Лора и Стоян
![]() |
100 г бял боб от консерва 5–6 стръка див лук 50 мл сладък чили сос 30 мл глюкоза 30 г кафява захар 50 мл тъмен балсамов оцет 50 мл червено вино 10 г лук 50 г прошуто 100 г червен боб от консерва сол, зехтин, светъл балсамов оцет на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...